Aportacions

2017

I say yes and we get married
I say yes and we get married

Mark had booked a long weekend for us both at mon sant benet. It is the most beautiful place. We arrived on Thursday 11th of may. On Friday 12th we had both got ready for dinner in the restaurant and Mark suggested a walk around the grounds before dinner. It was a beautiful evening. The sun was setting. We stopped to look up at the monastery and I turned around and Mark was down on one knee and said "will you marry me Millie" with the most beautiful diamond ring. I said yes. It was the most beautiful, stunning & romantic setting to be proposed to. I couldn't have wished for anything... « Segueix llegint »

2015

El nostre casament
El nostre casament

La veritat, no teníem gens clar on havíem de donar el "Sí" més important de les nostres vides... vam anar a Sant Benet temps abans, a una d'aquelles jornades de portes obertes, i només arribar ja no vam marxar mai més... arbres, arquitectura, gastronomia... Un lloc tan encantador que ens va fer decidir en aquell mateix moment que era el lloc indicat.

Aquesta és la foto que vàrem regalar als nostres pares, i ens fa especial il·lusió perquè era l'any del Ramon Casas. Al claustre hi havia una decoració especial, que vam aprofitar per fotografiar-nos. Va ser un record únic i inoblidable... « Segueix llegint »

Casament a Sant Benet
Casament a Sant Benet

Disfrutant del casament de l'Oriol i la Mireia a Sant Benet. Un dia molt especial en un lloc únic.« Segueix llegint »

2014

El dia que feien 61 anys de casats
El dia que feien 61 anys de casats

Sant Benet, per a la gent del poble de Navarcles, és un lloc molt especial. Els pares van treballar a la fàbrica.

Aquesta fotografia té uns tres anys. Van visitar Sant Benet per celebrar el 61è aniversari de casament.« Segueix llegint »

2013

El nostre casament
El nostre casament

Vàrem celebrar el nostre casament un dissabte de finals d'Octubre, el dia 26. No podíem haver triat un lloc més magnífic.« Segueix llegint »

2012

Un escenario ideal para nuestra boda
Un escenario ideal para nuestra boda

Fue un sábado especial. Todos nuestros amigos y familiares estaban con nosotros para celebrar nuestra boda. El escenario era ideal, jardines para el pica pica, el comedor grande y espacioso para cenar y el ambiente moderno para la fiesta. No podia haber salido mejor!!! Me encanta el sitio y repetiría mil veces mas!!!!« Segueix llegint »

2010

El dia de la meva comunió
El dia de la meva comunió

De petit sempre anàvem a buscar a la mare a Sant Benet, on treballa. Vaig passar moltes hores allà, jugant i divertint-me. Per això, quan va ser hora de decidir on volia fer la comunió, vaig voler-la fer a Sant Benet. Els pares també s'hi havien fet les fotos del casament.

Va ser un dia molt maco, acompanyat de tota la família.« Segueix llegint »

2009

El meu pare quan voltàvem per l'entorn de Sant Benet
El meu pare quan voltàvem per l'entorn de Sant Benet

El meu pare va venir d'Andalusia amb 14 anys i, com la majoria, va començar a treballar de paleta. Va ser al cap dels anys quan treballava amb el sr Berengueras (si no recordo malament), també paleta, que van anar a fer tasques de manteniment al monestir.

Quan passejàvem al voltant d'aquest sempre m'explicava el mateix: un dia es va trobar amb la típica masmorra, una petita habitació on hi penjaven cadenes de les parets per a tenir algú lligat. Bastant tètric tot plegat! Vés a saber si em deia la veritat o hi posava la seva part de fantasia, però a mi m'encantava imaginar-ho...... « Segueix llegint »

2001

Viure al monestir amb la família
Viure al monestir amb la família

A l’estiu del 2001 vàrem entrar a viure al monestir, van ser uns anys familiars entranyables. Entre visites d’arquitectes, directius, paletes, personalitats i personal de la caixa, sempre hi havia alguna tarda tranquil·la familiar per fruir de la pau i els racons del Monestir.« Segueix llegint »

1995

Visita familiar al monestir
Visita familiar al monestir

La fotografia és del maig de 1995, quan vam anar al monestir de visita. Vam dur a la Maria i el Pere, els nostres fills, i els 2 cosinets, el Gil i el Guillem. Vam buscar un lloc original per fer-los una foto i el vam trobar al costat de l’església.« Segueix llegint »

1993

Amb la meva dona al claustre
Amb la meva dona al claustre

He viscut tota la meva vida a Navarcles i Sant Benet és un referent per a nosaltres.

Aquell 12 de juny de l'any 1993... Va ser un dia molt maco, rodejat de familiars i amics. 

Ara segueixo venint a Sant Benet, m'agrada caminar per aquí. « Segueix llegint »

El dia del meu casament
El dia del meu casament

Aquell dia va ser un somni fet realitat!

Tantes tardes d'estiu allà, durant la infància, excursions amb l'escola, amb la catequesi....

Com no acabar en un dia tan especial allà? Quin gran record!« Segueix llegint »

1992

El nostre casament
El nostre casament

Ens vam casar al claustre i després vam anar a fer les fotos als jardins.

Va ser un dia molt feliç, acompanyat de la família i els amics.« Segueix llegint »

Qui hauria dit que acabaria treballant al monestir de Sant Benet... Han sigut moltes les parelles que han escollit el monestir de Sant Benet com a lloc per a capturar en fotografies la felicitat, el compromís, i la il·lusió de començar una vida en matrimoni.

Una d'aquestes parelles van ser els meus pares. El meu pare i la meva mare es van casar l'any 1992 i van fer-se les fotografies de casament al claustre i jardins d'aquest monestir mil·lenari. Qui hauria dit que vint-i-quatre anys després començaria a treballar com a guia de visites al monestir...« Segueix llegint »

El meu sogre era el metge de la Fàbrica. Ells aquí tenien una casa i venien cada estiu. La meva dona, la Mariuca, va créixer aquí. Jo, veí de Navarcles de tota la vida, hi venia sovint i Sant Benet va ser el lloc on ens vam conèixer.

Ens vam casar a la Cova de Manresa però vam voler venir a fer-les fotos a Sant Benet.« Segueix llegint »

1991

El nostre gran dia
El nostre gran dia

Fotografia del dia del meu enllaç matrimonial.« Segueix llegint »

Sortida en familia
Sortida en familia

Sant Benet és un lloc especial per a nosaltres. Aquestes fotografies tenen més de vint anys. És una de les sortides que vam amb els nostres fills pels voltants del monestir. « Segueix llegint »

Amb la meva dona davant de l'església
Amb la meva dona davant de l'església

El 28 de setembre de l’any 1991, Josep Maria i Dolors vam celebrar el nostre enllaç al claustre de Sant Benet, envoltats de familiars i amics. Va ser un dia inoblidable per tots, en un entorn meravellós i únic que ens va deixar un record per a tota la vida.« Segueix llegint »

1989

El grup que vam visitar Sant Benet el 22 d'octubre del 89
El grup que vam visitar Sant Benet el 22 d'octubre del 89

L'octubre de l'any 1989 vam visitar Sant Benet amb la meva germana Rosa. En aquella època vivíem a L'Hospitalet del Llobregat i fèiem diverses excursions amb la Parròquia del Pi de Barcelona.

A la fotografia es pot veure el grup que vem visitar el monestir, el 22 d'octubre del 89, entre els quals estem jo mateixa i la Rosa. De la visita recordo que una de les coses que més em va sorprendre van ser els capitells del claustre. N'hi ha molts i cadascun diferent!

Han passat anys des de llavors. Amb el meu home vam marxar a viure a Centelles i hem estat a Sant Benet en diverses... « Segueix llegint »

El meu casament l'any 1989
El meu casament l'any 1989

Fotografia a l'arribada al nostre convit celebrat a Sant Benet ara ja farà 28 anys. Va ser un dia inoblidable en un entorn immillorable. Tinc molts bons records rodejada de la gent que m'estima; la meva família, els amics i en especial el meu marit Valentí. Tenim la sort de viure a Sant Fruitós i sempre que podem ens escapem a Món Sant Benet per gaudir de l'entorn i recordar anècdotes viscudes.« Segueix llegint »

Pàgines